Tradueix el blog

dimecres, 1 de juliol del 2015

PROVA PILOT. AMPLIEM SOCIALITZACIÓ!

Un any més continuem la Socialització de Llibres a la nostra Escola amb una ampliació d'alumnes inscrits. L'any passat va haver un volum d'aportacions importants que van quedar al Banc de Llibres del Projecte.

La Comissió ha valorat fer aquest any una prova pilot en els que els cursos de primer  fins a tercer de primària, podran gaudir en la totalitat del alumnes de certs llibres socialitzats que a continuació us detallarem.

Aquests llibres en gran volum es trobaven guardats i hem pensat que és millor que puguin ser aprofitats pels vostres fills independentment de que estiguin o no inscrits al projecte.

D'aquesta manera volem apropar-vos aquest Projecte en el que esperem que a través d'aquesta donació, pugueu conscienciar-vos del gran estalvi que suposa i que els llibres es troben en bones condicions per ser reutilitzables. A més a més hem vist que els nens inscrits al projecte han pres consciència de la importància en el manteniment i cura del seu material escolar, creant així un respecte vers a ell i un sentiment de col·laboració vers els alumnes que utilitzaren aquell material.

Els llibres que socialitzem per a tothom, es deixaren a l'aula amb un número associat al vostre fill/filla; us animem a fer aquesta  prova amb nosaltres. Si de totes maneres creieu millor comprar llibres nous al vostres fills no hi ha cap problema, es retirarà el llibre socialitzat i el vostre fill/filla seguirà les lectures a través de la vostra compra.


Els inscrits gaudireu del vostre lot de llibres socialitzats complert, tal com ho vau fer l'any passat.
Així doncs passem a detallar de quins llibres es tracta. Es posarà la relació en funció el curs que el vostre fill/filla cursarà l'any vinent, però amb la distribució per cursos del present any.


Curs 2014-2015      Curs 2015-2016         Llibres de socialització total.

P5 A                     
1er E.P.                    Lectures 1

P5 B
                      1er E.P.                    El Arca de los Cuentos

1er E.P. A              
2on E.P.                   Un ratolí sobre el coixí

1er E.P. B
               2on E.P.                   La bruixia i el monstre

2on E.P. A
              3er E.P.                    Hi ha un nen al lavabo de les nenes
                                                              Cargol-gol

2on E.P. B             
3er E.P.                    L’équip dels Rossegons
                                                              El libro de Hanna
Esperem en anys successius poder ampliar a més cursos i veiem que tot funciona correctament,

Rebeu una salutació,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada